opgeruimd overzicht en rust bij je thuis en op het werk
tel. 06 - 48661304
info@inezhelpt.nl

Workshop Timemanagement

Hoge werkdruk? Overvolle agendaís? Hoe krijg ik meer rust en overzicht? De workshop timemanagement is een interactieve workshop met een afwisselend programma dat bestaat uit theorie, praktische tips en oefeningen. Gedurende de workshop is er voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Tijdens de workshop gaan de deelnemers aan het werk met de eigen agenda, de e-mail en taken.

De workshop werkt motiverend, inspirerend en is zeer leerzaam. Inez staat bekend om haar enthousiaste, leuke en ontspannen manier van trainen. Lees op LinkedIn reacties van klanten.

De resultaten van de training op individueel niveau zijn zeer succesvol. De korte, doelgerichte training zorgt voor snelle bijsturing. Het is praktisch oefenen met de tools en vaardigheden als gereedschap. En persoonlijke aandacht voor de individuele dilemma's. De trainer leidt de deelnemer stap voor stap door het proces.

Drie tot vier weken na de workshop krijgen de deelnemers een 1 op 1 training.

De workshop vindt plaats op de locatie van uw bedrijf. De 1 op 1 training is op de werkplek van de deelnemer.
Het aantal deelnemers per workshop is 3 - 8 personen.

Voor vragen of een oriŽnterend gesprek mail of bel Inez Petter 06 48 66 1304

Workshop Get organized!

Ben je op zoek naar een inspirerende en gezellige workshop? En zoek je iets anders dan een lezing voor je vereniging, leden van de stichting, klanten of personeel?

Dan is de workshop Get organized! iets voor jouw netwerk.

Inez heeft een workshop ontwikkeld waar iedereen plezier aan beleeft.

Ieder mens heeft te maken met het leven thuis. Waarbij we moeten opruimen, organiseren en inrichten. En hoe zorg je er voor dat je hoofd niet aanvoelt als een rommeltje? Hoe kan je minder tijd besteden aan opruimen? Hoe kan je meer overzicht hebben in plaats van tien potjes lijm te kopen, omdat je de eerste negen niet meer kunt vinden. In deze workshop over organizing kom je hier alles over te weten!

Met o.a. aandacht voor: opruimen en inrichten, tips en vaardigheden. Hoe zorg ik voor rust en overzicht? Het gevaar van de budgetwinkels, de agenda en natuurlijk volop ruimte voor vragen. Voor iedereen valt er iets nieuws te ontdekken!

Duur workshop: 1,5 uur
Waar: op jouw locatie
Aantal deelnemers: onbeperkt