opgeruimd overzicht en rust bij je thuis en op het werk
tel. 06 - 48661304
info@inezhelpt.nl

Einde aan de werkstress en efficiënter werken? Inez helpt op het werk!

Je dagen vliegen om en je werkt behoorlijk hard. Toch heb je het gevoel dat je niet aan je voornemens en belangrijke taken toe komt. Liefst stel je taken uit, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. De berg aan taken en opdrachten is al vermoeiend om aan te denken.

Werkplekcoaching: 1 op 1 training met individuele situatie als uitgangspunt

Bij werkplekcoaching krijgt de deelnemer de gelegenheid om met mij belangrijke knelpunten te bespreken. Ik verken het onderwerp en stel op basis van mijn kennis en ervaring met de deelnemer waar de stressfactoren en de dilemma’s liggen. Daarna leid ik de deelnemer naar het juiste spoor waardoor er weer rust, ruimte en overzicht ontstaat. Ik help de deelnemer ontdekken hoe hij of zij efficiënter en doelgerichter kan werken. En de switch wordt gemaakt van reactief naar proactief.

Ga naar de workshop Timemanagement

Resultaat: rust en efficiënter werken

De training is erop gericht dat de werknemer weer durft te werken vanuit zijn eigen kwaliteiten. Ik zet mensen in hun kracht. Daarom is inzicht in de individuele eigenschappen net zo belangrijk, als de timemanagement vaardigheden en middelen die mensen in hun 'koffer' hebben. Bij de training zijn deze twee aspecten nadrukkelijk aanwezig.

In de training kijken we naar de volgende punten voor een goed resultaat:

Verder ontwikkelen we vaardigheden voor continuïteit in de toekomst:

Opzet training

De trainingen beginnen met een workshop timemanagement (3 – 8 personen).
Na 3 tot 4 weken krijgen de deelnemers een 1 op 1 training. Deze kunnen ook als losse trajecten worden aangevraagd.

De mogelijkheden:

Inez Petter komt naar jullie bedrijf toe! De trainingen vinden plaats in het eigen bedrijf en op de eigen werkplek (indien wenselijk in een aparte ruimte in verband met privacy).

Tarieven

Ik maak graag in overleg een prijsafspraak n.a.v. het pakket dat wordt afgenomen. Voor vragen of een oriënterend gesprek, mail of bel Inez Petter 06 48 66 1304