opgeruimd overzicht en rust bij je thuis en op het werk
tel. 06 - 48661304
info@inezhelpt.nl

Chaos in huis is onrust in je hoofd

"Chaos in huis? Vandaag is het Nationale Organizing Dag. Schakel een professional in! (...) Voor Petter is het een uitdaging om een huis en huishouden zo te organiseren dat de klant overzicht en ruimte ervaart.
'Vaak blokkeren de spullen het gevoel van welzijn van mensen. Stel je voor dat je na een drukke werkdag in een rommelig huis komt, en 's avonds over drie dozen moet stappen om doodmoe in je bed te komen. Dan slaap je letterlijk in de rotzooi en blijft de onrust in je hoofd.' (...) "

Nederlands Dagblad – zaterdag 12 maart 2011

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd

"Als je meer spullen bezit dan je nodig hebt, zoals bijna iedereen in Nederland wordt het tijd voor het grote loslaten. Hanny Roskamp ging ons voor. (...) Ik besloot definitief mijn huis te ontruimen. Maar sprak eerst met Inez Petter, een Professional Organizer die mensen adviseert bij het op orde houden van huizen en kantoren (...)"

AD Weekend – zaterdag 18 september 2010

Inez in HoeDoeJijDat.nu

Inez komt langs in het programma HoeDoeJijDat.nu. Daarin stellen Hilde & Gerard de vraag: 'Wat te doen met een burn-out?' Inez geeft in het programma Gerard advies hoe om te gaan met huishoudelijke taken nu hij al bijna 5 jaar burn-out thuis zit. Ook Hilde krijgt een belangrijk advies mee.

Bekijk de uitzending op uitzendinggemist.nl of op hoedoejijdatnu.
Inez is te zien vanaf minuut 16.

Lees het interview met Inez in Eva nummer 2 / 2010

Evadag 6 maart in Ede, Marion Lutke: "Gefeliciteerd, je hebt de professional organizer gewonnen!"

"Ik gilde het uit van plezier, wat heerlijk!!! Ik kon het niet geloven. 29 maart kwam Inez en wat hebben we veel opgeruimd samen. De hele dag van 9.00 uur tot 17.00 uur zijn we bezig geweest. De vliering, onze slaapkamer, de keuken en een grote kast, helemaal opgeruimd en netjes. Aan het eind van die dag was ik erg moe maar, heel erg voldaan. Ik ervaar dit echt als een groot cadeau van God, want ik merk wel dat door deze opruiming er meer ruimte is gekomen, niet alleen in ons huis, maar ook in mijn hoofd en hart."

Club van ZZP'ers timmert aan de weg
Metro - donderdag 14 januari 2010
inez helpt: 10.000ste lid van ZZP Nederland