opgeruimd overzicht en rust bij je thuis en op het werk
tel. 06 - 48661304
info@inezhelpt.nl

Wanorde in huis, werkplek of administratie?


Ontbreken van structuur en goede organisatie in je leven kan leiden tot wanorde, een verlammend gevoel en stress. En wat de reden ook mag zijn, op dit moment heb je in ieder geval geen idee meer waar je moet beginnen met ordenen, opruimen en inrichten. En word je alleen al moe van de gedachte aan de enorme berg papieren en spullen die allemaal nog moeten worden uitgezocht en opgeruimd? Als opruimcoach kan ik je helpen jouw leven in en om het huis rust te geven.

Opruimen met persoonlijke advies en samenwerking

Hierbij houd ik het persoonlijke in het oog; ik vind het belangrijk dat een huis een reflectie is van de mensen die er wonen. Een plek is waar ieder gezinslid de ruimte heeft om zichzelf te zijn. Vanuit een luisterend oor, een frisse en analytische blik en met talent voor opruimen en organiseren, help ik je om hierin de juiste keuzes te maken. Dit doen we samen door te kijken naar:

Ik combineer opruimen met creatief en praktisch inrichten. Zo ontstaat een ruimte die precies aansluit op jou manier van leven, wonen of werken. De nieuwe structuur levert direct duidelijkheid en rust op.

Ruimte die rust en overzicht geeft!

Het uiteindelijk is resultaat meer rust, overzicht en ruimte. Rust om je heen geeft rust in je hoofd. De spullen zijn duidelijk en overzichtelijk opgeruimd. Je kan alles vinden als je het nodig hebt. En je weet waar het in de toekomst moet worden opgeborgen! Ruimte ontstaat als alle spullen die nodig zijn voor jouw manier van leven een vaste plek hebben gekregen.

Het inhuren van een opruimcoach is een keuze voor je leven. Je wilt dat er iets verandert in je thuis of op het werk; je stapt over de blokkades heen. Ik ga daar discreet en zorgvuldig mee om.

Uurtarief

Ik werk op uurbasis. Variërend van een paar uur tot meerdere dagen.
Naar aanleiding van het oriënterend gesprek (je situatie en vraag) bepalen we samen hoeveel uur nodig is.
Het uurtarief is €55,-- (excl. BTW en reiskosten).

Voor de zakelijk markt maak ik graag in overleg een prijsafspraak n.a.v. het pakket dat wordt afgenomen. Eventueel in combinatie met workshop timemanagement en werkplekcoaching.