opgeruimd overzicht en rust bij je thuis en op het werk
tel. 06 - 48661304
info@inezhelpt.nl

Compact huis of royale kamers?
Beide vragen om een creatieve oplossing om het zo te organiseren dat u zich thuis voelt. Een goede indeling van de kamer komt de rust en het gemak in het gebruik ten goede.
Spullen staan op logische en vaste plekken, bereikbaar op het juiste moment. En ruimtelijkheid is er voor meer woonplezier. Interieurelementen worden hierop gekozen of bedacht, zodat ze passen bij wie u bent. Nieuwe oplossingen kunnen zelfs leiden tot nieuwe ideen!

Het interieuradvies dat ik kan geven is vaak eenvoudig zelf te maken. Daardoor hoeft u niet duur uit te zijn bij een meubelmaker. Op maat laten maken kan natuurlijk altijd, wanneer u dat wilt. Daarvoor heb ik goede contacten met een vakkundige timmerman.

"Elke dag nog geniet ik van deze boekenkast; aan tafel werk ik prettig, de boeken heb ik zo bij de hand."

Inrichting appartement

"Al een jaar wonen we in ons mooie appartement. En hoewel we genoeg ruimte hebben, wisten we niet zo goed wat we daarmee moesten. Spullen slingerden overal rond en het kostte veel tijd om alles telkens op te ruimen.
Met de hulp van Inez voelt het eindelijk echt als ons huis!

Inez heeft ons tips gegeven hoe je op een logische, natuurlijke manier dingen kunt ordenen en een vaste plek kunt geven. Hierdoor hoeven we eigenlijk niet meer na te denken bij het opruimen en zijn we daar in 5 minuten mee klaar. Met een paar aanpassingen in huis is het allemaal overzichtelijker geworden en ervaren we veel rust.

Aanvullend vroegen we ook interieur advies om ons huis wat gezelliger maken. We zijn erg tevreden over het resultaat en het huis is sfeervol en knus geworden."

'Bedstee'

Twee kinderen slapen op n kleine kamer. De bedstee is opgebouwd uit een IKEA keukenkast en een op maat gemaakte ombouw. De gordijnen zijn ook zelfgemaakt. Ieder kind heeft zo toch een eigen plekje en de kast geeft genoeg opbergruimte.